Thursday, September 13, 2007

Storebror ser dig?

Och det tycker jag han skall ge blanka fan i faktiskt...
Jag läste aftonbladet här på lunchen och insåg direkt att "svenska politiker" och dess dragande förkläden börjar gå lite för långt.
Sen finns det naturligt vis troligen någon typ av anledning till det men..

http://annika69.blogspot.com

Är ett exempel på vad som händer mer och mer i Sverige.

Det har mer och mer kommit fram till vissa saker om detta med att försöka "avlyssna, bugga, spåra, läsa annans email osv osv osv ..".
Det kan faktiskt tyckas att det är svårt att dra en gräns vart man får göra vad.
Men som i detta fall .. som man läser att en som pluggar på "fritiden" utöver jobbsökandet skall åter igen skriva på en bunt med papper och vänta mer och mer och mer...

Tacka faaan för att alla som ansöker om a-kassan, studielån, övriga bidrag som verkligen man behöver för att rent av leva tar tid! Alla jävla myndigheter och övrigt folk sitter ju och studerar vad alla andra gör på sin "fritid".
Så det är ju klart det tar tid.. när nu a-kassan/alfakassan eller vilken kassa man nu tillhör nu får in en ansökan, då skall stackar "vi kallar personen för kalle" granskas.. folk skall sättas in och gå igenom vad han jobbat med tidigare om alla hans uppgifter stämmer och inte nog med det.. har han en blog? och oj oj .. vart har han den? osv osv osv..

Suck säger jag bara .. fy på er som känner er träffade av att snoka runt i andras privatliv och rent av ställa till mer elende än vad som behövs bara för att någon har kommit på ideen att kanske ALLA som skriver bloggar och uttrycker sig hur dom vill skall kollas upp så det stämmer med resterande av alla konstiga ansökningar personen har gjort.

Detta "Storebror syndromet" finns på många företag idag och sprider sig i minsta lillla garage-företag.
När skall det börja tänkas till, och när skall de personerna som inte sköter sig växa upp och kanske tänka lite mer då dom kanske kommer på att dom faktiskt förstör så mycket inte bara för sig själv utan för hela världens folk?

Vi har detta på jobbet och jag jag gillar det ABSOLUT INTE! Men jag förstår varför det kan behövas!

0 comments: